Styrelsen bjuder in till digitala samtalsmöten

Eftersom det blivit omöjligt att träffas på vanligt sätt bjuder WED-Förbundet nu in till samtalsmöten via dator eller telefon.

Publicerad

WED/RLS har inte varit den mest framträdande sjukvårdsfrågan i år. Men våra svårigheter finns kvar även när andra problem blir mer akuta, och förbundets arbete har gått vidare. Vi har bland annat fortsatt att bevaka kunskapsutvecklingen, modernisera tidningen och vidareutveckla hemsidan.

Traditionella informations- och samtalsmöten har tyvärr inte gått att genomföra. Därför vill vi nu bjuda in till digitala möten:

I mindre grupper kan vi tala om våra sjukdomsupplevelser och dela erfarenheter. En samtalsledare kommer att hålla i mötet och även kunna svara på en del frågor, men det blir samtal snarare än föreläsningar. Man deltar från sin dator, läsplatta, smarta telefon eller telefon utan bild.
Tekniken är ganska enkel. Det krävs ingen avancerad utrustning eller installation. Men som alltid finns det en tröskel innan man lärt sig, så den som vill kan få individuell starthjälp per telefon. Avgiftsfritt för medlemmar.

Vi tänker starta någon gång efter helgerna. Anmäl ditt intresse (inte bindande) per e-post till Olle i styrelsen på hans e-postadress wedholm601@gmail.com så snart som möjligt, så hör vi av oss om detaljerna när det blir dags!

Styrelsen önskar Gott Nytt År!
Sören Berg, ordförande

Text: WED-förbundet